İçeriğe geç

Altınova Yalova Arası Kaç Kilometredir

Yalova İDO Altınova arası kaç km?

Yalova-Altınova arası mesafe yaklaşık 20 kilometre(km) olup, araçla yolculuk yaklaşık 25 dakika sürmektedir.

Yalova Altınova nereye bağlıdır?

Yalova’nın güneybatısında yer alır. Doğusunda Kocaeli, güneyinde Bursa, batısında Çiftlikköy ilçesi ve kuzeyinde İzmit Körfezi ile çevrilidir. İstanbul’a 70 km, Bursa’ya 100 km ve Yalova’ya 27 km uzaklıktadır. Nüfusu 2023 yılı itibariyle yaklaşık 35.000’dir.

Altınova Bursa arası kaç kilometre?

Bursa-Altınova arası mesafe yaklaşık 320 km’dir. Kamil Koç ile Bursa-Altınova arası yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 10 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Yalova ile Çınarcık arası kaç km?

İl merkezi Çınarcık, Yalova’ya 16 km uzaklıkta yer almaktadır. Bursa, Armutlu ve Marmara Denizi ile çevrili ilin önemli bir turizm merkezidir.

Yalova Altınova arası kaç kilometre?

Tüm destinasyonlarımızı keşfedinÇevrimiçi ödemeEvetMesafe266 kmDirekt bağlantıEvet

Altınova’ya hangi otobüs gider?

Kepez bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Altınova’ya toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 35, 400, AC03, 46, 46A.

Altınova neyi meşhur?

Altınova seyahatinizde mutlaka görmeniz gereken yerler arasında Hersek Lagünü ve Hersek Gölü yer alıyor. İlçeye geldiğinizde görmeden ayrılmamanız gereken yerler arasında Altınova Değirmen Harabeleri, Geyikdere, Hersekzade Ahmet Paşa Camii ve Çoban Kalesi yer alıyor.

Altınova’nın eski adı nedir?

Şehrin tarihi adı Ayazmend’dir (ayosmontheus). Altınova isminin Atatürk tarafından verildiği bilinmektedir.

Altınova hangi semttedir?

Altınova, Bursa ilinin Osmangazi ilçesine bağlı bir ilçedir.

Bursa Yalova arası kaç saattir?

Yalova – Bursa arası en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile Yalova – Bursa seferleri ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 58 km olup yolculuk yaklaşık 45 dakika sürmektedir.

Altınova kaç km2?

Altınova• Toplam155 km²Rakım15 mNüfus (2018)• Toplam28.

Bursa Pamukkale arası kaç saat?

Pamukkale Turizm ile Bursa’dan Denizli’ye yolculuğunuz yaklaşık 7 saat 45 dakika sürmektedir. Bu süre yolculuk esnasında hava durumu ve trafik gibi etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Yalova’nın ilçeleri nelerdir?

Bugünkü idari bölünüşe göre Yalova, merkez ilçe dahil 6 ilçeden oluşmaktadır. İlçeler; Yalova Merkez, Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy ve Termal’dir.

Yalova Çınarcık hangi ile bağlı?

Coğrafi konumu: Çınarcık, Yalova’nın güneybatısında, Marmara Denizi kıyısında bir ilçedir. Yalova şehir merkezine 16 km uzaklıktadır. Nüfus: Çınarcık’ın nüfusu kışın yaklaşık 13.000, yazın ise 300.000’in üzerindedir.

Çınarcık neyi meşhur?

Temiz havası ve yemyeşil doğası ile Yalova’nın en popüler ilçelerinden biridir. Çınarcık gezinizde görmeniz gereken en önemli yerler: Erikli Yaylası, Delmece Yaylası, Dipsiz Göl, Karlık Yaylası, Çaldere Şelalesi, Kent Ormanı, Tarihi Kilise ve Çınarcık Merkez Camisi.

Altınova otobüsleri nereden kalkıyor?

OTOBÜS VE GÜZERGAH BİLGİLERİBölümYerEski GarajHedefAltınova Merkez

Yalova’ya vapur nereden kalkıyor?

Yalova feribot yolculuğu süresi yaklaşık 45 dakikadır. Yalova’ya araba feribotu var mı? Pendik Limanı’ndan Yalova Limanı’na araç transferleri vardır.

Topçular feribotu kaç para?

Eskihisar – Topçular Feribot Ücret Tarifesi 2024Araç SınıfıTek YönÇift YönOtomobil, Minivan, Jeep395,00 ₺750,00 ₺Minibüs, Midibüs, Kamyonet (aks mesafesi < 7,20 m)650,00 ₺1.230,00 ₺Kamyonet, Otobüs (2,3, 4 dingilli)755,00 ₺1.430,00 ₺4-5 dingilli römorklu römork TIR1.050,00 ₺2.

İstanbul Ayvalık feribotla kaç saat sürer?

Bir diğer seçenek ise Ayvalık’a deniz yoluyla ulaşmaktır. İstanbul Yenikapı ve Bostancı’dan kalkan deniz otobüsleriyle yaklaşık 2 saatte Bandırma’ya ulaşabilirsiniz. Buradan da 3 saatlik bir yolculukla Ayvalık’a ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir